Rk-Salg-Service-Montering

Arqdesign

Bildegalleri- klikk på bildene for å forstørre

Arqdesign

Innglassning og vinterstuer!

Hagestue

Komplett hagestue i glass og aluminium.
Dette er løsningen for deg som ikke har tak på terrassen fra før, her leverer vi en totalpakke som inneholder alle bærekonstruksjons-profiler og taksperrer med skyvbare
glass i.

Dette kan selvfølgelig kombineres med våre skyvbare dører/vinduer og faste partier. Det geniale med denne løsningen er at alle glassene i taket ligger under hverandre nedover taket, slik at alle de fremre glassene kan skyves under det bakerste glasset.

Dette gjør at du kan åpne inntil 4/5 deler av taket hvis ønskelig! Begrensingene på slike tak er at de leveres kun men takvinkel fra 5-15 grader og de leveres kun som ensidig ”skråtak” som er festet i bakkant mot eksisterende bygg.

Dersom du ikke er avhengig av å tilpasse hagestuen til eksisterende tak og vegger, kan det være gunstig å vurdere om en av våre standardmodeller kan passe inn. Det sier seg selv at dette er et rimeligere alternativ enn å lage et produkt som er skreddersydd til akkurat din bolig.

Balkonginnglassing

Proma Balkonginnglassing er et egenutviklet system for innglassing av balkonger i borettslag og sameier.

Har du tilgang til en balkong, åpner du døren til noe mer enn bare et ekstra rom.

Balkongen blir et bindeledd mellom det å være ut og inne, og vil gjøre at du vil oppleve at stua forlenges ut i fri natur.

Du kommer til å elske ditt nye og luftige rom!

Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY